Gin Mágico è prodotto artigianalmente in Italia.
• Alla vista il suo colore varia da un azzurro intenso al lilla, è cangiante anche solo con la luce solare
• All’olfatto si percepiscono aromi secchi con rimandi freschi
• Al palato è fruttato
Gin Mágico contiene la poesia di un fiore letteralmente magico, la Clitoria Ternatea. Originaria dall’Asia, a lungo coltivata in quanto pianta medicinale, questo fiore è ricchissimo di proprietà antiossidanti e in grado di scatenare piccole naturali magie di colore. Come su una tavolozza, stupiranno le sfumature cromatiche all’interno del bicchiere se si aggiunge il lime o si abbina una tonica di alta qualità.
Perfetto se degustato con frutti rossi in pezzi coniugati con equilibrio al retrogusto di lampone.
24 ore di infusione portano ad una tripla distillazione in alambicchi tradizionali di ogni ingrediente botanico fra cui le bacche di ginepro, il coriandolo, la scorza d’arancia e il fiore Clitoria Ternatea.
5cl/bt
- 4 ώρες μαθήματος γλώσσας στην τάξη την ημέρα;
- 2 πολιτιστικές δραστηριότητες το απόγευμα την εβδομάδα με την ομάδα;
- 1 φυσιολατρική και ιστορική εκδρομή την εβδομάδα με την ομάδα;
- 3 απογεύματα αφιερωμένα σε ειδικές δραστηριότητες με τον εξειδικευμένο δάσκαλο την εβδομάδα – 2 ώρες καλλιτεχνικού εργαστηρίου
Αυτή η περιοχή της Τοσκάνης διατηρεί, μέσα στις οικολογικές της γωνιές, μια εξαιρετική σύνθεση τέχνης και αρχαιολογίας της Ιταλίας; ένας ευτυχής συνδυασμός για την εμβάθυνση της γλωσσικής ικανότητας και της γνώσης της τέχνης.
Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Arzentu προέρχεται από την ένωση δύο πολύτιμων ιταλικών ποικιλιών: Ελιά Peranzana και Ελιά Taggiasca
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
· 100% Ιταλικό Ελαιόλαδο – ψυχρής έκθλιψης
· Παράγεται από την ελιά Peranzana και την ελιά Taggiasca
· Εξαιρετικό καρύκευμα για τα πιο λεπτά πιάτα
Το Arzentu είναι ένα πολύ επιλεγμένο, ήπιο και αρωματικό προϊόν που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της ελιάς Taggiasca και της ελιάς Peranzana: και οι δύο ποικιλίες παράγουν πολύ φρουτώδη ελαιόλαδα: η πολύ γλυκιά Taggiasco, η Peranzana Extra με πιο έντονες πικάντικες νότες.
Ο συνδυασμός είναι πολύ ευχάριστος.
Το όνομα "Arzentu" Argento στη λιγουριανή διάλεκτο αναφέρεται σε ένα ευγενές προϊόν, αλλά με μια ζωντανή νότα, στο όνομά του και στη γεύση του.
Οι ελιές συλλέγονται με το χέρι τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Η εξαγωγή του ελαιολάδου πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή, αυστηρά ψυχρής.
Η στρατηγική γεωγραφική της θέση στον Καύκασο καθιστά τη Γεωργία μια κλειδί χώρα για όσους προωθούν δραστηριότητες σε αυτή την περιοχή.
Ένα πραγματικό σημείο εισόδου για ολόκληρη την αγορά της Κεντρικής Ασίας, η Γεωργία απολαμβάνει πολιτική σταθερότητα, καλή οικονομική ανάπτυξη και κανονισμούς απόλυτα συμβατούς με αυτούς της ΕΕ. Παρούσα στη Γεωργία με τη δική της οργάνωση σε Πότι και Τυφλίδα, η Alltrans προσφέρει στους πελάτες μια αποδοτική δομή που εμπιστεύεται σε τοπική διοίκηση απόλυτης ικανότητας.
Το αιθέριο έλαιο ισπανικού ρίγανου, που εξάγεται από το φυτό Thymus mastichina, είναι γνωστό για το φρέσκο, πικάντικο και βαλσαμικό άρωμά του, καθώς και για τα διάφορα οφέλη του για την υγεία. Αυτό το αιθέριο έλαιο εκτιμάται για τις αντισηπτικές και αντιμικροβιακές του ιδιότητες, είναι χρήσιμο για τη θεραπεία λοιμώξεων και την προώθηση της αναπνευστικής υγείας. Επιπλέον, το ισπανικό ρίγανου είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές και χαλαρωτικές του ιδιότητες, βοηθώντας στην ανακούφιση από το άγχος, την ανησυχία και προάγοντας τον ήρεμο ύπνο. Χρησιμοποιείται επίσης στην περιποίηση του δέρματος λόγω των στυπτικών και θεραπευτικών του ιδιοτήτων, οι οποίες βοηθούν στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος και στη μείωση των ατελειών. Με λίγα λόγια, το αιθέριο έλαιο ισπανικού ρίγανου προσφέρει έναν συνδυασμό οφελών, από την αναπνευστική φροντίδα και τη χαλάρωση μέχρι τη βελτίωση του δέρματος, καθιστώντας το δημοφιλή επιλογή στην αρωματοθεραπεία και την προσωπική φροντίδα. Διατίθεται επίσης οργανικό αιθέριο έλαιο ρίγανου.
ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ: 5Kg, 10kg, 25Kg και 200Kg
INCI: Thymus Masthinina Herb Oil
CAS: 8016-33-9 / 84837-14-9
EINECS: 284-294-8
Αυτή η τσικουδιά με Ρυθμισμένη Ονομασία Προέλευσης (ΡΟΠ) παρασκευάζεται με απόσταξη στέμφυλων από αποστεωμένα σταφύλια, που προέρχονται αποκλειστικά από τον αμπελώνα της Σαμπάνιας; Έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 40°.
Τα Κομόρες αποτελούνται από 4 νησιά: το Μαϊότ και τρία νησιά ανεξάρτητα από τη Γαλλία που σχηματίζουν την Ένωση των Κομόρων (Γκραν Κομόρ, Ανζουάν και Μοέλι). Η Γκραν Κομόρ είναι ένα ηφαιστειογενές νησί.
Το νησί υποφέρει από σοβαρή έλλειψη νερού, οι ηφαιστειακοί βράχοι δεν συγκρατούν νερό και υπάρχουν λίγες πηγές. Ο κύριος οικονομικός πόρος είναι η καλλιέργεια βανίλιας. Η βανίλια, που εισήχθη στις Κομόρες πριν από τη δεκαετία του 1930, καλλιεργείται στα τέσσερα νησιά με παραδοσιακό τρόπο.
Αυτή η καπρίτσια ορχιδέα προσφέρει ένα όμορφο σύμπλεγμα λουλουδιών. Η γονιμοποίηση γίνεται χειροκίνητα από γυναίκες στο ξημέρωμα. Μια καλή εργάτρια "παντρεύει" 1000 έως 1500 λουλούδια βανίλιας την ημέρα. Κατά την περίοδο συγκομιδής, συλλέγεται λοβός προς λοβό, με ακρίβεια λίγο πριν από την "τεχνική ωρίμανση".
Προέλευση: Κομόρες
Περιοχή: Γκραν Κομόρ
Ποικιλία: Πλανιφόλια
Υποδείξεις: Φυτική, ανθώδης, ταραγκόν
SKU: 5430002193137
Ποια Πολυόλες: 25g °
Ενέργεια: 525Kcal, 2197kJ
Συνολικά λιπαρά: 49g
Ποια κορεσμένα λιπαρά: 30g
Υδατάνθρακες: 32g
Ποια ζάχαρη: 6g *
Πρωτεΐνη: 9g
Αλάτι: 0g
Η ρίγανη (Origanum majorana) είναι ένα αρωματικό φυτό που χρησιμοποιείται συνήθως στη μαγειρική και στη φυσική ιατρική. Το αιθέριο έλαιο της ρίγανης εξάγεται από τα φύλλα και τα άνθη του φυτού μέσω απόσταξης με ατμό. Παρακάτω παρατίθενται οι ιδιότητες, οι χρήσεις και η μέθοδος εξαγωγής του:
Προέλευση:
Η ρίγανη είναι ένα φυτό που είναι εγγενές στην περιοχή της Μεσογείου, αλλά τώρα καλλιεργείται παγκοσμίως για τις φαρμακευτικές και αρωματικές του ιδιότητες.
Ιδιότητες:
Το αιθέριο έλαιο της ρίγανης είναι γνωστό για τις αντισηπτικές, αντισπασμωδικές, καμινάτες, εκκριτικές, κατασταλτικές και αναλγητικές του ιδιότητες. Χρησιμοποιείται επίσης για την ανακούφιση από πόνους στους μύες και τις αρθρώσεις, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως και πεπτικά προβλήματα.
Χρήσεις:
Το αιθέριο έλαιο της ρίγανης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων:
Στην αρωματοθεραπεία: μπορεί να εισπνευστεί άμεσα ή μέσω ενός διαχυτήρα για την ανακούφιση από το άγχος, την πίεση και την ένταση.
Βοτανικό Όνομα: Origanum Majorana
INCI: Origanum majorana Herb Oil
Οικογένεια: Lamiaceae
Μέρος που χρησιμοποιείται: Άνθη και Φύλλα
CAS: 84082-58-6
EINECS: 282-004-4
Παναρέα – Στρόμπολι
Αναχωρώντας από τη Μαρίνα Κόρτα, ακολουθούμε την ακτή του Όρους Ρόσα κατευθυνόμενοι προς την Παναρέα. Φτάνοντας, σταματάμε στην όμορφη παραλία Κάλα Τζούνκο για ένα χαλαρωτικό μπάνιο και συνεχίζουμε περνώντας από την παραλία Ζιμάρι και το Κάπο Μιλατζέζε, θαυμάζοντας το προϊστορικό χωριό. Συνεχίζουμε επισκεπτόμενοι τη σπηλιά των ερωτευμένων μέχρι να φτάσουμε στο λιμάνι για να γευματίσουμε και να περιπλανηθούμε στα κομψά σοκάκια του χωριού. Ξεκινώντας ξανά, κάνουμε μια πανοραμική βόλτα γύρω από τα νησάκια και συνεχίζουμε προς το Στρόμπολι. Μετά την παράκτια διαδρομή από το χωριό Γκίνόστρα, προχωράμε μέχρι το λιμάνι για να σταματήσουμε στο νησί και να δείπνο.
Κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, αναχωρούμε για να δούμε το Στρόμπολιτσο, ένα γιγαντιαίο βράχο σε σχήμα μεσαιωνικού κάστρου, και συνεχίζουμε για να σταματήσουμε κάτω από τη Σιάρα του Φωτιά για να παρακολουθήσουμε, με ένα ποτήρι Μαλαισίας και παραδοσιακά μπισκότα που προσφέρει ο καπετάνιος, το εντυπωσιακό θέαμα της έκρηξης αυτού του υπέροχου ηφαιστείου.
Primitivo IGP Puglia από την περιοχή Taranto και Brindisi. Ποσοστό αλκοόλ 13,00% Vol.
Ελάχιστη παραγγελία 720 φιαλών των 75 cl. Συνολικός αριθμός χαρτοκιβωτίων 60, το καθένα με 12 φιάλες.
Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, χωρίς σβώλους, κηλίδες και ξένες ακαθαρσίες. Η ζάχαρη είναι γλυκιά, χωρίς ξένη οσμή και γεύση. Η ζάχαρη όταν διαλύεται είναι διαφανής, χωρίς αδιάλυτο ίζημα, μηχανικές και άλλες ακαθαρσίες. ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μαζική περιεκτικότητα σε υγρασία: 0.08%
Χρώμα σε διάλυμα μονάδες ICUMSA: 43.0
Μαζική περιεκτικότητα σε σακχαρόζη, %: όχι λιγότερο από 99.82%
Προερχόμενη από τη Μεσόγειο, η ρίγανη αναδεικνύει τα πιάτα με σάλτσες, τις σούπες, τις μαρινάδες για κρέατα και ψάρια. Προσφέρει μια μοναδική γεύση στα πιάτα με πατάτες.
Είναι ένα ιδιαίτερα αρωματικό φυτό που χρησιμοποιείται πολύ στην αρωματοθεραπεία. Από την πλευρά της ευεξίας, μερικά μικρά κλωνάρια φρέσκιας ρίγανης πολτοποιημένα με λίγο ελαιόλαδο, φιλτραρισμένα, θα γίνουν ένα ευχάριστο λάδι μασάζ για να χαλαρώσουν τις αρθρώσεις.
Ρόμπα: Χρυσή με χρυσές ανταύγειες
Μύτη: Ουμάμι, πολύπλοκη με μανιτάρια και τρούφα.
Γεύση: Πολύ έντονη με τρούφα, μαγειρεμένη ντομάτα, πολύπλοκη και ισχυρή, ελαφριά πικράδα που καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από την τρούφα.
Φινάλε: Πολύ μακρύ με τρούφα και εξελίσσεται σε αρώματα σταφυλιού, χουρμά, γλυκών φρούτων, με πάντα κυρίαρχη την τρούφα, παρουσία βοτανικών νότες όπως το γενέπι, η αψιθιά, η τζεντσιάνα.
Το ποτό: Το Adriatico αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά Amaretto. Παράγεται από 100% φυσικά ιταλικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των αμυγδάλων από την Απουλία. Μαζεύονται με το χέρι, καβουρδίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, πριν αποσταχθούν και συνδυαστούν με νότες βανίλιας, κανέλας, κακάου και μια πινελιά καφέ. Τέλος, μια πρέζα αλατιού προσθέτει αυτή την ευαίσθητη νότα που θυμίζει τη γειτονική Αδριατική Θάλασσα. Το αποτέλεσμα είναι ένα λικέρ που είναι δύο φορές λιγότερο γλυκό από ένα παραδοσιακό Amaretto και διαθέτει εξαιρετική αρωματικότητα. Ένα λιχουδιά για να καταναλώνεται με πάγο ή σε κοκτέιλ (Amaretto Sour, Amaretto Coffee ή Godfather)!
Η εταιρεία: Το Adriatico είναι το επιτυχημένο στοίχημα του Jean-Robert Bellanger, Γάλλου επιχειρηματία που ήρθε να ανταγωνιστεί τις μεγάλες ιταλικές μάρκες στον δικό τους τομέα. Στα 40 του χρόνια, αποφασίζει να αλλάξει καριέρα στον τομέα των ποτών και δημιουργεί τη μάρκα τον Σεπτέμβριο του 2019.
Τύπος: Amaretto
Περιεκτικότητα: 70cl
Αλκοολικός βαθμός: 28%
Αποκτήθηκε από μια επεξεργασία σχεδόν καθαρότητας της ποικιλίας Bovale Sardo (τοπικά γνωστή ως Muristellu), μια αυτόχθονη ποικιλία που αναπαρίσταται πιστά σε αυτό το κρασί.
Φρούτο μιας αργής ζύμωσης σε μικρές δεξαμενές από ατσάλι και μιας μακράς ωρίμανσης σε μικρούς κάρβουνους γαλλικής δρυός για 3 χρόνια, είχε μια επακόλουθη ωρίμανση σε μπουκάλι ξαπλωμένο για ένα χρόνο και λίγο παραπάνω.
Χρώμα κόκκινο ρουμπινί αδιαπέραστο με βιολετί νότες, στη μύτη ανοίγει με μεγαλοπρέπεια με νότες από πυρίτιδα, γραφίτη και μικρές μαύρες μούρα.
Στον ουρανίσκο απελευθερώνει τη θερμότητά του ακολουθούμενη από μια υφή μαλακών και περιβαλλόντων τανινών, αποκαλύπτοντας νότες μαύρης σοκολάτας.
Μη φιλτραρισμένο κρασί, τυχόν κατακάθια δεν υποβαθμίζουν την ποιότητα αλλά ενισχύουν την τυπικότητα και μαρτυρούν την ακεραιότητα και τη φυσικότητα των διαδικασιών οινοποίησής μας. Εξαιρετικό σε συνδυασμό με πλούσια και δομημένα πιάτα όπως δεύτερα πιάτα θηραμάτων, κόκκινες κρέατα και ωριμασμένα τυριά.
{"Commentaire":"Από τον Μεσαίωνα, η περιοχή Pessac-Léognan είναι διάσημη για τα κρασιά της. Οι έδαφος που αποτελείται από χαλίκια, βότσαλα και αλλουβιακά, οι πλαγιές σε απότομες κλίσεις, είναι εξαιρετικής ποιότητας για την αμπελοκαλλιέργεια. Το Blason de Montbelly προέρχεται από μια αυστηρή επιλογή αμπελώνων εντός αυτής της ονομασίας, που βρίσκονται στο Saint-Médard-d'Eyrans. Αυτά τα εδάφη έχουν την ιδιαιτερότητα να αντιπροσωπεύουν καλά τη μεγάλη ποικιλία των terroirs Pessacais και να επιτρέπουν την παραγωγή ενός κρασιού με χαρακτήρα. Ζύμωση κατά τμήματα σε θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές inox. Παλαίωση 12 μήνες σε γαλλικά βαρέλια.\n\nDégustation\nΤο Pessac-Léognan στην καλύτερη του μορφή. Το χρώμα είναι λαμπερό και βαθύ με ρουμπινί ανταύγειες. Το μπουκέτο είναι πολύπλοκο και διακριτικό, με νότες κόκκινων φρούτων και βιολέτας, και υπο subtly βανίλια. Στο στόμα, οι τανίνες είναι μεταξένιες και αρμονικές σε μια ελαφρώς ξυλώδη και επίμονη φρουτώδη επίγευση.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (40%)\nProducteur: Sovex GrandsChâteaux στο Beychac-et-Caillau (33750)\nFormats et conditionnements: Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2019"}
Το αιθέριο έλαιο πατσουλί εξάγεται από τα αποξηραμένα φύλλα του φυτού Pogostemon cablin και χαρακτηρίζεται από το γήινο, γλυκό και ζεστό άρωμά του. Αυτό το αιθέριο έλαιο είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές και χαλαρωτικές του ιδιότητες, καθώς είναι αποτελεσματικό στην ανακούφιση από το άγχος, την ανησυχία και στην προώθηση ενός συναισθηματικού ισοζυγίου. Επιπλέον, το πατσουλί έχει αντιφλεγμονώδεις και θεραπευτικές ιδιότητες, είναι χρήσιμο για τη θεραπεία δερματικών προβλημάτων όπως το έκζεμα, την ακμή και μικρά εγκαύματα. Χρησιμοποιείται επίσης στην αρωματοθεραπεία για να προκαλέσει αισθήματα ηρεμίας και διαλογισμού, και πιστεύεται ότι βοηθά στη βελτίωση της συγκέντρωσης και της πνευματικής διαύγειας. Εν ολίγοις, το αιθέριο έλαιο πατσουλί προσφέρει έναν συνδυασμό οφελών, από την προώθηση της χαλάρωσης και την ανακούφιση από δερματικά προβλήματα έως τη βελτίωση της συγκέντρωσης, καθιστώντας το ένα δημοφιλές αιθέριο έλαιο στην αρωματοθεραπεία και την προσωπική φροντίδα.
ΚΟΝΤΕΡ: 5Kg, 10kg, 25Kg και 200Kg
INCI: Pogostemon Cablin Leaf Oil
CAS: 8014-09-3 / 84238-39-1
EINECS: 282-493-4